Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

нема опис на уредувањето
[[Image:UNCY.jpg|50px]] ('''Денес е 35 април 2012''') [[Image:Neciklopedija-2.gif|50px]]
<div style="top:0.2em; font-size:95%"> Статии на македонски јазик: '''[[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' {{plural:{{NUMBEROFARTICLES}}|cтаттја|статии|статей}}.</div>
|}
|}
|}
 
<center><div style="width:10097%; border: 3px solid yellow; background-color:
 
<center><div style="width:100%; border: 3px solid yellow; background-color:
#FF0000; padding: 10px; ">
<font size=2>'''<span style="color: yellow;"> [[:Категорија:Категории|<span style="color: yellow;">КАТ</span>]] • [[:Категорија:Македонија|<span style="color: yellow;">МАКЕ</span>]][[Македонија|<span style="color: yellow;">ДОНИЈА</span>]] • [[:Категорија:Природни и математички науки|<span style="color: yellow;">ПРИРОДНИ И МАТЕМАТИЧКИ НАУКИ</span>]] • [[:Категорија:Географија|<span style="color: yellow;">ГЕОГРАФИЈА</span>]] • [[:Категорија:Општествени науки|<span style="color: yellow;">ОПШТЕСТВЕНИ НАУКИ</span>]] • [[:Категорија:Технологија|<span style="color: yellow;">ТЕХНОЛОГИЈА И ПРИМЕНЕТИ НАУКИ</span>]] • [[:Категорија:Култура и уметност|<span style="color: yellow;">КУЛТУРА И УМЕТНОСТ</span>]] • [[:Категорија:Живот и забава|<span style="color: yellow;">ЖИВОТ И ЗАБАВА</span>]] • [[:Категорија:Абсурдо|<span style="color: yellow;">АВСУРДО</span>]] • [[Special:Allpages|<span style="color: white;">ВСЕ-I</span>]] • [[Special:Categories|<span style="color: white;">ВСЕ-II</span>]] • [[Special:Specialpages|<span style="color: white;">ВСЕ-III</span>]] • ''[http://mk.wikipedia.org/wiki/Главна_страница </span><span style="color: white;">ВИКИПЕДИЈА</span>]''