Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Главна страница

Одземен 531 бајт, 20:57, 17 април 2012
нема опис на уредувањето
|-
|<div style="padding:0.4em 1em 0.3em;">
[[Слика:Кодот на ВангелMakedonia-Flag.jpggif|300px200px|right|Кодот Знамето на Вангел, издание првоМакедонија]]'''ВангелштајнРепродукција Макаронија''' (познат и како е протекторат во срцето на Сан Марино, уште е позната под името '''Вангел БожиновскиСЕЗАЕБАВМЕ''' на јазикот (Современа Европска Земја ала Е Бивши Амерички Виц Македонијава...Ебаго). Главен град на [[ХунзиРепублика Македонија|Макаронија]]те) е архитект, познат наркоман [[Скопје]] за време на зимата и духовен водач [[Охрид]] за време на слепите12те месеци лето. Неговото име е кованица од зборовите ''Вангел'' Властите велат дека [[Република Македонија|Макаронија]] била многу популарна и ''Штајн''. Зборот ''Вангел'' (антички македонски: ''ВАΝΓЕΛЕ'' или ''ΒΑΝΓΕΛΙΣ'') потекнува од Античка Македонија каде што значел „''за архитектура''“позната земја во светот, а денес cè повеќе се користи поради тоа што модерна Македонија се стреми да ја достигне Античка во нивото на развој и се надева дека ќе успее со воведувањето на овој зборисклучително заради нејзината старост. Зборот ''şteïn'' Макаронија е од германско потекло, што значи „''камен''“. Од етимологијата на зборовите ''вангел'' стара со векови и ''штајн'', векови и нивниот превод ''камен за архитектура''векови, заклучуваме дека овој човек е пратен од Бога, кој е Македонец, да нè просветли сите. Автор е на Кодот на Вангелштајн, и кодот на куќата на Мајка Терезаосамостоена во далечната 1991 година. ('''[[Вангел БожиновскиМакедонија|повеќе забава!]]''')
</div>
|}