Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 125 бајти, 17:30, 30 јануари 2010
Економија
==Економија==
Ни господ не знае дали има!!!
ВО КРИЗА!!!!
==Туристички локации==
==Политика==
За ваше добро не се занимавајте со ова, посебно во Скопје.
==Видете исто така==
Анонимен корисник