Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 156 бајти, 17:23, 5 јануари 2010
Политика
==Економија==
Ни господ не знае дали има!!!
==Туристички локации==
==Политика==
За ваше добро не се занимавајте со ова, посебно во Скопје.
==Видете исто така==
Анонимен корисник