Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 268 бајти, 17:17, 5 јануари 2010
Административна поделба
==Административна поделба==
 
Скопје е поделен на 6 републики;(Република Карпош 1,2,3,4), Република Аеродром,Република Автокоманда, 2 покраини(Сарај и Чаир) и едно село (Ѓорче Сељов)
==Демографија==
Анонимен корисник