Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 94 бајти, 12:59, 13 октомври 2009
Географија
==Географија==
Скопје е ни висок ни низок град!Скопје е на средина!
==Административна поделба==
Анонимен корисник