Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 149 бајти, 16:20, 21 декември 2007
нема опис на уредувањето
[[Слика:Makequote.gif|left|50px]]
[[Слика:MK Jazik-2.gif|right|100px]]
'''<big><big><center><span style="font-size:120%"><span style="color: yellow;">УЭЅ, Ї ЅРЭАК МАКЕДФИЈАИ !!!</span></span></center></big></big>'''
|}
[[Слика:MK Jazik.gif|thumb|right|200px|<center>Македонски јазик</center>]]
'''Македонски јазик'''
[[Категорија:Лингвистика]]
[[Категорија:Македонија]]
 
[[en:Macedonian language]]
Анонимен корисник