Разлика помеѓу преработките на „Главна страница“

нема опис на уредувањето
{{#logotipo:http://images.uncyc.org/commons/8/8b/Uncyclopedia.gif}}
{| style="text-align:center;border:0; margin-top:1.2em; background-color:#fcfcfc; width:100%;" cellpadding="0" cellspacing="0"
| colspan="2" style="border:1px solid #aaa; border-bottom:0; background-color:#fcfcfc;" |
Анонимен корисник