Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Главна страница

Одземени 3 бајти, 23:29, 7 март 2009
нема опис на уредувањето
|style="width:100%; text-align:center; white-space:nowrap; color:#000" |
<div style="font-size:162%; border:0; margin:0; padding:.1em; color:#000">'''Добре дојдовте''' на '''[[Нециклопедија]]''' на '''[[Македонски јазик|Македонски]]'''</div>
[[Image:UNCY.jpg|50px]] ('''Ест 16 декември 2007Денес е 35 мај 2009''') [[Image:Neciklopedija-2.gif|50px]]
<div style="top:0.2em; font-size:95%"> Статии на македонски јазик: '''[[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' {{plural:{{NUMBEROFARTICLES}}|cтаттја|статии|статей}}.</div>
|}
rollback
39
уредувања