Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 16 бајти, 21:00, 4 март 2009
=Често употребувани фрази од Ромите
:''О: No, but my friend do you speak Macedonian.''
===Често употребувани фрази од [[Ѓупци|Ромите]]===
:''Дај педенари, жити госпо!''
:''Дај мори оти ќе те пљукнам!''
Анонимен корисник