Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 137 бајти, 20:28, 4 март 2009
нема опис на уредувањето
==Карактеристични особини==
 
==Често употребувани фрази==
 
П: ''Do you speak Macedonian?''
О: ''No, but my friend do you speak Macedonian.''
==Видете исто така==
Анонимен корисник