Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Ресен

Stubby
Грб? – coming soon
Р Е С Е Н
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Пелагониски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Ресен... Кај Шизико мора...

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

ДемографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди