Македонија

(Пренасочено од Република Македонија)

Disambig.gif За други значења, Македонија (појаснување)

Makedonia-Flag.gif Makedonia-Arms.gif
Репродукција Маќедонија
Планета: третата од лево
Континент: Европа
Главен град: не сме сигурни, но мислиме дека е Скопје
Јазик: Моронски
Површина: ехееее
Население: 2,5 - 7.500 + 146
Претседател: Самуил
Валута: крв, пот и солзи
Интернет домен: .јазк
Мапа: Map of macedonia.png

Тоа би било убаво да пишувам многу. Никој не знае нашата историја, и веројатно ќе нема никогаш да научат..

~ Македонец за Македонија

Репродукција Макаронија е протекторат во срцето на Сан Марино, уште е позната под името СЕЗАЕБАВМЕ (Современа Европска Земја ала Е Бивши Амерички Виц Македонијава...Ебаго). Главен град на Макаронија е Скопје за време на зимата и Охрид за време на 12те месеци лето. Властите велат дека Макаронија била многу популарна и позната земја во светот, исклучително заради нејзината старост. Макаронија е стара со векови и векови и векови, осамостоена во далечната 1991 година.

Историја и Географија

Според експертите по историја и античка историја, да бидеме попрецизни, г-нот Аристотелски Макаронија е многу, многу стара земја и од секогаш постоела. Макаронија се самосоздала кога се родило Сонцето само за да му прави друштво да не биде само, и после неа Дедо Боже решил да ги направи и Египет, Грција и Българија, како и Српија за на Макаронија да не и биде досадно. Но, како што можете да претпоставите и ден денес овие три помали сестрички и брат на Макаронија и прават проблеми, велејќи дека Макаронија е толку стара што почнала по малку и да заборава дека всушност тие три помали сестрички се родиле пред Макаронија и дека тие се постари од неа. Египет се уште го нема искажано своето мислење, но е познато во светот дека кога Макаронија почнала да работи во претпријатието Европа таа му позајмувала пари на своето братче за американска чоколада. Макаронија денес искажува територијални претензии кон Грција, Българија и Аљбанија поради горенаведените причини. Макаронија е држава која се наоѓа на Земјата. Речиси целиот свет е Репродукција Макаронија. Според последните истражувања на професор Аристотелски, се планира и продолжување на територијалните претензии на запад во Италија, на исток кон Азербејџан, кој бил одемен од Макаронија со Кукурешкиот мировен договор во 666тата година, и во северниот дел на Германија, чисто заради љубов. [/sarcasam]

Демографија

 
Типични жители на Македонија

Според Владата на Репродукцијата, во Макаронија живеат 90% Горди Макарони, кои се кријат зад маските на профили по facebook и по форуми, затоа што им е многу страв да не се дознае дека се патриоти. 2% од населението се Ѓупци, 2% се Роми, и 6% Турци. Треба да се каже дека во Макаронија нема воопшто Аљбанци... мислам стварно, албанци ли? Што е тоа!

Економијата

е во криза! Моментално се спекулира дали и воопшто има економија во Репродукцијата. Многу експерти, вклучувајќи го и г-нот Аристотелски сметаат дека во Макаронија има економија, но едноставно се страми да се покаже пред народот поради својата огромна височина, имено макаронската економија е толку висока, што може да достигне и до 2.00004561 сантиметри. Доколку се слушат некои промени во дебатата за економијата, веднаш ќе ве известиме.

Политика

Државата е раководена од пра-пра(и уште многу пра)-пра-внукот на Александар Македонски, поборникот за македонизмот, каде и да се крие, најголемиот македонец, со својата висина, волшебниот, преубавиот, боксерот и што уште не, ајде еден огромен аплауз за нашиот и вашиот - Н. Г. Скопски Македонски (Груjo-мазен). Државната политика се базира на разумни компромиси, политички игри без граници, и се што можете и не можете да замислите.

Инфраструктура

Немаше, па сега поборникот за македонизмот, каде и да се крие, најголемиот македонец, со својата висина, волшебниот, преубавиот, боксерот и што уште не, ајде еден огромен аплауз за нашиот и вашиот - Н. Г. Скопски Македонски - (Груjo-мазен), се обидува да го наметние барокот како македонизам.

Галерија

 
Македонија Rulez! Да живее Стјуи!
 
Эмир Хонда, гордоста на македонскиот спорт

Видете исто така

Други проекти

Надворешни врски

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.