Добредојдовте / WelcomeУреди

Здраво, Добредојде на Нециклопедија на Македонски јазик!


Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Нециклопедија е сатиричен енциклопедија, дел од Uncyclomedia Foundation   (види исто така: UnMeta  ; UnCommons  ; Главни Бабел  ). Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на страниците за разговор со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, побара од администраторите. Уште еднаш, добре дојде!  


  Dой'т уоц sрэак Мақэдфијаи? Dont' worry, cuz we care!   All users are w-hell-come to help us for the cause of the "Uncyclopedic UnWork" and, by the way, it's the mighty (?) "Google Trans" for a crappy translation. Good luck, dude.

Hi and welcome, m8. -- 01 21:47, 18 септември 2015 (UTC)