Никој не се грижи

in Soviet Russia... nobody cares!

~ Владимир Путин за Никој не се грижи

Што? Гледам како ти се движат усните, но слушам само „Не е важно

~ Оскар Вајлд за Никој не се грижи
Nojesus.jpg

Никој не се грижи дали политиката ја користат диктаторите, деспотите, демократијата, пошироката јавност и администрацијата на вики. Ќе се сметаше за најголемата епидемија со која се соочува светот денес, ако не беше фактот дека никој не дава летечка крава за епидемии.

Во Античка ГрцијаУреди

 
никој не се грижи за твоите плачења

in soviet Greece (No, is Russia) nobody cares!

~ Владимир Путин за Античка Грција

Никој не се грижи за Античка Hell Ass.

Понатамошно ширењеУреди

 
... OK...

ах, Франција, Рим, ова се големите империи, не САД, САД се британската империја...

~ Оскар Вајлд за земји од светот (Никој не се грижи)

Никој не се грижи за Рим (не главниот град на Италија, Идиот), Франција и другите земји (зошто ни треба нешто?)...

Последните годиниУреди

Никој не... се грижи!

но ако тоа е она што го сакате... гледајте Јужен Парк!

Луѓе кои се грижатУреди

 

Оваа страницатаУреди

Никој не се грижи!!!!!!!! (Еве неколку совети за вас: Никој не се грижи за советите!)

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.