Stubby
London Underground logo (Tube Dirige Nos).png Iconic London.png
Л О Н Д О Н
Држава: Велика Британија
Земја: Англија
Регион: Голем Лондон
Јазик: Сленгот "OI!"
Површина: ?!?!
Население: Counter.gif
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа: Greater London map with Underground.png

Лондон е земја опкружена со Велика Британија.

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Административна поделбаУреди

ДемографијаУреди

ЕкономијаУреди

Туристички локацииУреди

ПолитикаУреди

Видете исто такаУреди

Други проектиУреди

Надворешни врскиУреди