Кривогаштани

Stubby
Грб? – coming soon
К Р И В О Г А Ш Т А Н И
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Пелагониски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Кривогаштани

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди