Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Macedonianboy

Членува од 27 декември 2008

Кога ќе пишуваш друг пат, прво погледни што имаш напишано па подоцна снимај, зошто се полни историјата на секое твое преуредување! ;)