Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Ginew

Членува од 1 март 2015
Ginew Tokusentai (Logo).jpg RIKOOM! - BURTER! - JEETH! - GULDO! - GINEW!!! Ginew Tokusentai (Logo).jpg
ONE FOR ALL, ALL FOR ONE! GINEW TOKUSENTAI IN ACTION!!!
Новиот Специјални Сили на Нециклопедија Сега е Во Акција!