Енциклопедија Британика

Disambig.gif За други значења, Енциклопедија Драматика

Stubby

Encyclopædia Britannica (Енциклопедија Британика) — е Огромна дебела книга со многу букви. Зборовите се составени од букви, речениците се составени од зборови, а мислите се составени од реченици, Ендрју Бел верува дека мислите се интелигентни (но не се...)

Ендрју Бел, актер и творец на Encyclopædia Britannica, Рамка од филмот „10 мали Индијанци“.

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.