Димитриј Медведев

Дмитриј Адолфович Медведев-Хитлер (Руски: Великий Димон Медведович) — е неприкосновен Диктатор на Руската Федерација и Прусија, Медведев е познат по неговиот цврст став кон планетата Земја, тој беше и член на руската мафија заедно со Путин, иако тоа многумина лесно го забораваат или занемаруваат.

Личен животУреди

Дмитриј Медведев има брат - Боки 13

Тој има и родители - Вадим Путинович и Елизавета Петровна.

Дмитриј Медведев како Пиемериски министер на РусијаУреди

Се е исто како политиката на Владимир Путин.

Дмитриј Медведев како Диктатор на РусијаУреди

Политичка катастрофа...

Дали тој е гордоста на Русија?Уреди

Дозволете ми да размислам... NO!

Исто така видиУреди

Надворешни врскиУреди

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.