Stubby
Грб? – coming soon
Д Е М И Р     Х И С А Р
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Пелагониски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Демир Хисар

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди