Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Демир Капија

Stubby
Грб? – coming soon
Д Е М И Р     К А П И J А
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Вардарски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Демир Капија

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди