Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Дебар

Stubby
Грб? – coming soon
Д Е Б А Р
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Југозападен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Дебар

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

ДемографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди