Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Глупа страница

Disambig.gif За други значења, Главна страница

Глупа страница - Ова е глупа страница и нема и спас! Поглупа од оваа страница нема. Создадена е глупа и глупа ќе ја избришат. Поглупа од оваа страница нема... Ви спомнав ли дека оваа страница е глупа?

Индекс

Видете исто така