Stubby
Germany Flag.gif Germany Arms.gif
Г Е Р М А Н И Ј А
Планета: Земја
Континент: Европа
Главен град: Берлин
Јазик: Германски
Површина: Трећи рајх
Население: ?!?!
Претседател: Ангела Шредер
Валута: Евромарк
Интернет домен: .de
Мапа: Germany Map.gif

Германија е Г€рмои€у.

ИсторијаУреди

  •   30 декември 2007, 00:59: Германија, Статии 10
 
Германија Ништонија по Трета светска војна


ГеографијаУреди

Административна поделбаУреди

ДемографијаУреди

ЕкономијаУреди

ПолитикаУреди

ИнфраструктураУреди

Видете исто такаУреди

Други проектиУреди

Надворешни врскиУреди