Аниме е исклучително корисна материја во мали дози што се акумулира во мозокот кога гледате кинески порнографски цртани филмови. Ефектот на-фа-никотиноил-2-иминомексематска киселина врз луѓето е сè уште слабо разбран и веројатно нема да се проучува некогаш, бидејќи никој не е заинтересиран. Позитивната корелација помеѓу преваленцата на аниме и историјата е злонамерна клевета и провокација.

Единствената аниме што не е направена во Јапонија

Преглед

Терминот „аниме“ по грешка беше пренесен кон крајот на 80-тите години на минатиот век во изворот на токсинот - онем, форма на цртани филмови. Ова име беше фиксирано и цврсто ставено во употреба. Многу луѓе, исто така, го нарекуваат аниме "јапонски цртани филмови". Ова е вообичаена заблуда. Сите „јапонски“ порнографски филмови се направени во САД од студиото „Маратон“ за специјална нарачка на NHK. Треба да се напомене дека некои цртани филмови имаат штетно влијание врз човечкиот мозок. Аниме лесно може да се разликува од безопасни цртани филмови на следниве начини:

Видете исто така

Други проекти

Надворешни врски

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.