Stubby

Адам Вест — суперхерој, воедно и градоначалник на Куахог, кој се наоѓа на Род Ајленд.

Дивиот, дивиот запад

Адам Вест како суперхерој

кога Адам Вест е суперхерој, ќе биде подобар од било кој Бетмен, за разлика од Бетмен, неговите родители не знаеле како, а и Адам Вест може да постави бомба во секое време.

Адам Вест како градоначалник

Тој е градоначалник на градот Куахог каде што живеат Питер Грифин, Лоис Грифин и други, тој е градоначалник од 1910 година има брат - Дивиот Запад Вест.

Смрт

Тој умре само како суперхерој, тој беше суперхерој до 2017 година кога имаше 88 години.

Видете итсо така

Надворешни врски

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.